Veiligheidsmast

Laat medewerkers veilig werken
De compacte, uitschuifbare valbeveiligingsmast van JV constructie biedt een permanente veiligheidsoplossing voor werkzaamheden op de (mobiele) kraan. Onze valbeveiligingsmast is geschikt voor montage op een kraan. De kraanmachinist kan zichzelf altijd eenvoudig aanlijnen voor optimale veiligheid. 

Geschikt voor nieuwe en bestaande kranen
Onze valbeveiligingsmast is ontworpen voor grotere kranen. In veel gevallen is het wettelijk verplicht om aan te lijnen tijdens het stapelen van de ballastplaten. Dit type veiligheidsmast is zowel te monteren op nieuwe als op bestaande kranen.

Met handpomp en elektrische pomp
We leveren onze valbeveiligingsmast met een hydraulische cilinder met een handpomp of een elektrische pomp voor optimaal gemak.

Veiligheidseisen
Onze valbeveiliging voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en wordt gemaakt volgens de geldende normen en richtlijnen (NEN-EN 795, DNV 2.7-3 en machinerichtlijn 2006/42/EG) en wordt geleverd met EG-verklaring en Nederlandstalige handleiding.


Op dit moment hebben wij online nog geen artikelen beschikbaar. Neem a.u.b. contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.